28 October

Melkekuer til barnehjemmet

Hei! Vi har startet innsamlingen «Melkekuer til barnehjemmet» på Spleis. Den vil bidra til en melkeproduksjon som gir de en selvstendig inntek som på sikt gjør de selvforsynt. For at den skal lykkes trenger vi litt hjelp av deg. Kan du hjelpe oss med en gave og å dele innsamlingen?
Hjertelig takk!
spleis.no/melkekuer

Pengene som samles inn går i sin helhet til å skape en egen inntekt for barnehjemmet ved å kjøpe inn kuer. Melkeproduksjonen gir inntekt til å kjøpe andre nødvendigheter som mat og klær. Målet er at barnehjemmet skal bli selvforsynt. 

Det nærmer seg jul, og vi er i gang med juleinnsamlingen til Barnehjemmet vårt i Kenya, Divine Mercy Hope Childrens Home med Disciples Motorcycle Ministries  Barnehjemmet bæres økonomisk av melken kuene deres produserer, men munn og klovsyke har halvert bistanden til 8 melkekyr, og covid har rammet hardt. 

Gleden og freden på barnehjemmet er likevel presist Divine. 

I høst hjalp vi Mama Esther med skolepenger for barna, og til jul skal vi bringe en ny velsignelse. Med din hjelp kan vi kanskje klare å kjøpe inn nye melkekuer, slik at de kan komme opp og stå økonomisk igjen. En melkeku koster 1500.- USD.  

Dette er barn som er foreldreløse ved sykdom eller fattigdom. Noen er funnet på søppelhaugen og andre lagt ut i bushen for å dø. Men ingen av dem er glemt av Gud. Kanskje finnes det leger, sykepleiere og advokater blant disse, eller frisører, bakere og håndverkere. Mama Esther gir dem en fremtid. Dette er sannelig lys i mørke. 

Vil du være med å gi en julegave? Da kan du bruke denne spleisen eller Vipps 20799, kontonr: 1506.53.06384

BIC/SWIFT: DNBANOKK/IBAN: NO3915032427577

Vi kan love at hjelpen kommer frem, og vi gir hjelp til selvhjelp. Tusen takk for ditt bidrag!

Mvh. Disciples MM International www.disciples.no / Facebook: Med hjerte for Afrika